3 χρόνια “Κλεφτές Ματιές”

Πριν τρία χρόνια ακριβώς, ξύπνησα ενθουσιασμένος και, πριν προλάβω καλά καλά να ανοίξω το μάτι, άνοιξα τον υπολογιστή. Είχα αγωνία. Λίγο πριν κοιμηθώ, είχα προγραμματίσει ένα ποστ για την πρώτη μου (αυτο)εκδοτική προσπάθεια, τη συλλογή διηγημάτων Κλεφτές Ματιές.

Δεκατρείς ιστορίες, άλλες μικρές, άλλες μεγάλες, άλλες παλιές, άλλες καινούριες. Ξεχώριζε και θα ξεχωρίζει πάντα για μένα το διήγημα “Στιγμές”, το δεύτερο διήγημα που έγραψα ποτέ και το οποίο μου απέφερε έναν έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Συνειδητοποιώ τώρα ότι δεν έδειξα σε αυτό το βιβλίο την προσοχή που ήθελα (και ίσως του άξιζε), κυρίως λόγω της μετά διμήνου αυτοέκδοσης του πρώτου μου μυθιστορήματος. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, θα ήθελα να επιστήσω ξανά την προσοχή σου, διαθέτοντας το βιβλίο όχι μόνο ως pdf, όπως πριν, αλλά και ως epub και mobi, για κάθε είδους e-reader ή smartphone/tablet (προσωπικά, προτείνω το free Android app Moon+ Reader).

Σε προτρέπω να κάνεις τρία πράγματα:

α) να κατεβάσεις τις Κλεφτές Ματιές και να τις μοιραστείς με όποιον θέλεις,

β) να γραφτείς στο newsletter μου γιατί έρχονται κάποια εκδοτικά νέα. (Υπόσχομαι να μην στέλνω πάνω από 10 e-mails το χρόνο και προφανώς να μην δώσω πουθενά τη διεύθυνσή σου).

[mc4wp_form]

One thought on “3 χρόνια “Κλεφτές Ματιές”

  1. Προσπαθώ να σου απαντήσω εδώ αλλά και στο άλλο site, όμως τα σχόλια είναι άφαντα. Οι ομοιότητες στη διαδρομή μας ως νεομετανάστες είναι συγκλονιστικές. Όσα έγραψες τα έζησα κι εγώ, αλλά με χειρότερο φινάλε. Το δικό μου αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα που δε θα εκδόσω ποτέ τιτλοφορείται «Το τέλος της αυταπάτης» και συνοψίζει όλες τις αλήθειες της ζωής που δε μου έμαθαν ποτέ. Κατηγορώ αυτούς που με εξαπάτησαν και εμένα που τους πίστεψα. Ο δικός μου απολογισμός είναι τόσο δυσάρεστος που νιώθω ότι κοροιδεύω τον εαυτό μου ως ψυχολόγος, προτρέποντας τους άλλους να κάνουν αυτά που δε μπορώ να εφαρμόσω ούτε ο ίδιος. Μεταμελώ που μετανάστευσα, γι’αυτό και επέστρεψα στα ίδια και χειρότερα που άφησα. Σκέφτομαι και νιώθω ότι η αυτοκτονία είναι η μόνη διέξοδός μου. Η κοινωνία είναι ντροπή.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.